Skip to main content

Kontakt
info@skibranas.se
+46 720 623100

Felanmälan
+46 720 623111

 

 

 
Mattestorp Hillside 28A | "Slopesidan"

Nybygge från 2022 med utsikt över dalen

9+1 Gäster
5 Sovrum
94 m²
2 WC
Wifi
Tvättmaskin
1500m till centrum
Bastu
Badtunna
50m till pist
Husdjur
Brasa
Torkskåp
Billaddning

Beskrivning

Nybyggd stuga om färdigställdes 2022 om 94 kvm i två fulla plan. Högt läge med utsikt över såväl backarna som Klarälven. Fyra sovrum, med upp till tio bäddar och två kompletta badrum med dusch. Bastu med utsikt ner mot älven, torkskåp och billaddare. På nedre plan hittar ni förutom en rymlig hall, badrum med tvättmaskin ett sovrum samt kök, matplats och vardagsrum med kamin och tv. Det nedre sovrummet är utrustad med våningssäng, 140 cm i nedre slafen och 90 cm i den övre.

På övre plan finns totalt fyra sovrum, ett master-sovrum med 180 cm dubbelsäng och panarama-utsikt över dalen och backarna. Ett mindre sovrum som även är inrett som hemmakontor, med en 100 cm säng samt ytterligare ett dubbelsovrum med en 180 cm säng och gott om förvaring. I tillägg finns ett sovrum/lekrum med två 90 cm sängar, två och gamingmöjligheter. På övre plan finns även ett rymligt badrum med dusch och bastu.


Mera fakta

Kvm94Sängar9+1
Byggnadsår2022WC2
Dusch2BastuJa
DiskmaskinJaBadtunnaNej
BraskaminJaKostnad slutstäd2445kr
Tv2TvättmaskinJa
RökareNejDVD0
Backe50mHusdjurJa
Restaurang1500mAffär1500m
WifiJaUthyrareFam Wennberg, Onsala
TorkskåpJaSovrum5
BilladdningJaStugbyMattesdalen
OmrådeMattesdalen

Allrum

Fullutrustat och modernt kök med stenskiva och alla bekvämligheter inklusive matplats upp till tio personer, matplatsen integrerar mot vardagsrummet med hörnsoffa, fötålj och sittplatser samt kamin och TV med casting-möjligheter m.m. Inbyggda högtalare i taket och integrerat Sonos-system ger en extra dimension. Från matplatsen når ni altanen på baksidan med plats för sittgrupp m.m.

Hall

Hallen har klinker på golvet för att tåla de prövningar som snö, is och blöta pjäxor ställer. Gott om förvaring och sittplatser för att enkelt ta sig in och ut till backarna. Hyllsystem på väggen ger gott om plats för att hänga upp skidkläder och hjälmar och torkskåp finns när behovet uppstår.

Badrum

Stugan har två badrum, ett på varje våning. Båda har takdusch och är helkaklade. På nedre plan finns tvättmaskinen och på övre plan anslutande bastu som har fin utsikt mot både backarna och dalen.

Sovrum

Stugan har totalt fem sovrum. Det nedre sovrummet är utrustad med våningssäng, 140 cm i nedre slafen och 90 cm i den övre. På övre plan finns totalt fyra sovrum, ett master-sovrum med 180 cm dubbelsäng och panarama-utsikt över dalen och backarna. Ett mindre sovrum som även är inrett som hemmakontor, med en 100 cm säng samt ytterligare ett dubbelsovrum med en 180 cm säng och gott om förvaring. I tillägg finns ett sovrum/lekrum med två 90 cm sängar, två och gamingmöjligheter.

Övrigt

- Fritt Wi-Fi
- Två tv-apparater båda med ett stort utbud av kanaler och streamingtjänster via Apple TV, den övre med dockningsstationer för Nintendo-Switch
- Sonos-system, med takhögtalare i vardagsrum/kök, mastersovrummet samt i bastun och flera fristående högtalare.
- Billaddare.
- Barnsäng inklusive madrass.
- Barnstol.
- Skidförråd
- Pizzaugn


Inomhusbilder

Utomhusbilder

Stugans position

Lediga perioder

Vinter 2024/2025

Boka en eller flera sammanhängande perioder, priserna adderas. Bytesdag är normalt torsdag eller söndag, period A är "kortvecka" och B är "helgen".

  • Boka med formuläret längre ned på sidan. 

 

Hittar inga tillgängliga tider


Boka stugan

Välj en eller flera sammanhängande perioder vid bokning, periodpriserna adderas. Efter bokning mailar vi faktura där minst 2000 sek skall betalas inom 10 dagar och slutbetalning senast 60 dagar innan ankomst. Man kan alltid avboka fram till 30 dagar innan ankomst.

Läs mer om avbokning och hyresvillkor.

Välj om du vill köpa till slutstädning sist i formuläret. Vill du boka städning med RUT-avdrag är det viktigt att du anger Personnummer. RUT-avdrag (gäller för skattebetalare i Sverige) halverar kostnaden som faktureras separat av städfirman.

Har du frågor? Gå till vårt   Supportcenter 

Prenumerera på nyhetsbrev