Skip to main content

Kontakt
info@skibranas.se
+46 720 623100

Felanmälan
+46 720 623111

 

 

 En perfekt familjeupplevelse

Barnens Branäs

Det finns massor av aktiviteter speciellt riktade till barnen. Exempelvis Björnbusecupen, särskild after-ski och skattjakter med Björnbusarna. Liftkorten är gratis för barn upp till och med 7 år, men tänk på att de måste ha ett eget skipass ändå. För att hålla koll på aktiviteterna i närmare detalj hänvisas direkt till skidanläggningens webbsida som du hittar här.

Mycket nöje önskas till alla knattar!

Sveriges barnvänliga favorit

Barnfamiljernas favorit

Det är ingen hemlighet att det är just barnfamiljen som står i fokus på anläggningen. Med både stora och små insatser har man i Branäs skapat en miljö som fokuserar målinriktat mot barnfamiljer. Alla utomhusaktiviteter för barn är gratis liksom liftkorten. Det finns afterski för både vuxna och barn. Allt detta och mycket mer har gjort att gästerna har röstat fram Branäs till Sveriges bästa skidort för barnfamiljer hela 13 gånger.

Gratis aktiviteter

Galna upptåg med Björnbusarna

Barnens favotritfigurer Björnbusen och Björnbusan bjuder på saft i backen till alla barn som vuxna. Flera gånger i veckan anordnas också diverse upptåg och tävlingar i lekfulla former både uppe på Branäsberget och i Branäs Dal. 

Fyra gånger i veckan hålls Björnbusecupen där alla knattar kan testa jämföra sina skidåkartalanger.

Barnens afterski är också normalt fyra gånger per vecka.

Under fem dagar varje vecka åker Björnbusarna skidor och kan då dyka upp lite varsomhelst i anläggningen. Då bjuds det på skoj, bus och många kramar.

Mera för barnen

Två gånger i veckan bjuds det in till Airbag Open vid Amundsbacken nere i Dalen

I Branäs hittar man barnvänliga Björnbuseland men även ett mer äventyrligt Nintendo Land skapade särskilt för våra barn. Med en kombination av många gröna, blåa och röda backar finns här skidåkning för alla. 

Snowraceråkning kvällstid fem dagr i veckan både på Branäsberget och i Dalen.

Lekrum finns dessutom på ett flertal platser runtom i Branäs.

Prenumerera på nyhetsbrev