Skip to main content

Kontakt
info@skibranas.se
+46 720 623100

Felanmälan
+46 720 623111

 

 

 Kul på snö

Skoter i Branäs

Du kan hyra skoter i Branäs om du vill ha ett avbrott i skidåkningen. Vi kan lova en spännande och nervkittlande upplevelse i de Nordvärmländska välpreparerade snöskoterlederna. Motorshopen i Sysslebäck har alltid nya maskiner för uthyrning och de levererar skotrarna dit du vill, ofta till Björnmyren eller direkt till stugan.

Det finns just nu ingen "Drop-In" eller organiserade safariturer på plats i Branäs.

Egen körning

Hyr skoter av Motorshopen

Motorshopen håller till i Sysslebäck norr om Branäs. De levererar skotern direkt till den stuga du hyrt av oss. Vi kan lova en spännande och nervkittlande upplevelse i de Nordvärmländska välpreparerade snöskoterlederna!

Hos Motorshopen hittar man också allt för Atv och trädgård, förutom snöskoter då förstås.

För att få köra skoter (ej safariturer) skall du ha ett svenskt eller norskt B-körkort taget innan år 2000 eller ett särskilt förarbevis för terrängskoter.

Snöskoter med guide

Skotersafari

I Bograngen väster om Branäs finns möjlighet att köra snöskoter i guidade safariturer. Man använder i huvudsak moderna Lynx fyrtaktare från Motorshopen.

Ring på +46 768 665536 eller

maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För att få köra skoter på safariturer behövs körkort eller förarbevis (AM, A1, A2, A, B eller T) .

Köra med egen skoter

Branäs Motorförening

I Branäs hittar du mycket fina och välunderhållna leder i alla väderstreck.

När du betalar för att åka på föreningens leder ingår även Nordvärmlands snöskoterklubbs leder, och pengarna går till underhåll av lederna såväl vinter som sommar. Vintertid så sladdas lederna kontinuerligt och under sommaren så röjer de leder, bygger broar mm. Allt för att skapa så bra förutsättningar för skoteråkning under vintern.

Skoterfilm
Prenumerera på nyhetsbrev