Skip to main contentFELANMÄLAN

Vid akuta problem i stugan så vänder du dig till vår Felanmälan på +46 720 623111. Då ser vi till att nödvändiga åtgärder vidtas eller kanske guidar dig så att problemet avhjälps. Om felet inte behöver avhjälpas akut så rekommenderar vi att du mailar stugägaren direkt eller oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Glöm då inte att både beskriva felet och ange kontaktuppgifter så vi kan nå dig. Om du hämtat nyckel i box så kan det också vara lämpligt att lämna nyckel där så vi lätt kan komma in i stugan vid behov.

  • Akuta problem, ring +46 720 623111
  • Inte akut, maila stugägare eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Beskriv felet så noggrant du kan samt lämna kontaktuppgifter så vi kan nå dig. Lämna också gärna nyckel i boxen så exempelvis hantverkare kan komma in i stugan vid behov.

Har du synpunkter på städningen när du kommer till stugan så ringer du direkt till städfirman om vi skall komma tillbaka och åtgärda något. Du hittar telefonnummer på Avsyningsprotokollet i stugan. Vi har avsyning mellan alla gäster men ibland så blir det inte riktigt bra ändå.

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 720 623111 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende

Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2023. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se