Skip to main content

Kontakt
info@skibranas.se
+46 720 623100

Felanmälan
+46 720 623111

 

 

 
Kontakta oss

Vill du boka så fyller du i Kontaktformuläret längst ned på varje stugsida. Vill du bara ställa en fråga så kan du maila läs mera nedan.

Priser och lediga perioder finns översiktligt i Prislistan och på varje stugsida. Huvudregeln avseende rökning och husdjur i stugorna är att det INTE är tillåtet.

OBSERVERA: Vi svarar alltid på mail inom 24 timmar. Om du "inte fått svar", kolla Skräppostfiltret. Vissa Webbmail-tjänster medger strikta regler för vilka mail som skall godkännas och då kan vi få svårt att nå dig, gäller särskilt Hotmail och Gmail som har enorma problem med sina Skräppost-filter.

 • Felanmälan

  Vid akuta problem i stugan så vänder du dig till vår Felanmälan på +46 720 623111. Då ser vi till att nödvändiga åtgärder vidtas eller kanske guidar dig så att problemet avhjälps. Om felet inte behöver avhjälpas akut så rekommenderar vi att du mailar stugägaren direkt eller oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Glöm då inte att både beskriva felet och ange kontaktuppgifter så vi kan nå dig. Om du hämtat nyckel i box så kan det också vara lämpligt att lämna nyckel där så vi lätt kan komma in i stugan vid behov.

  Har du synpunkter på städningen när du kommer till stugan så ringer du direkt till städfirman om vi skall komma tillbaka och åtgärda något. Du hittar telefonnummer på Avsyningsprotokollet i stugan. Vi har avsyning mellan alla gäster men ibland så blir det inte riktigt bra ändå.

 • Detaljfrågor om stugan

  Om du har frågor om stugans utrustning så gör du klokt i att kontakta stugägaren direkt. Ofta finns all relevant information i "Stuginformationen" vi mailat dig tillsammans med övrig ankomstinformation, kolla där först.

  Allmänna Branäsfrågor ställer du till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • SkiBranäs

  Hit kan du vända dig med alla möjliga frågor, och beställa städning.

  Maila då till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Prenumerera på nyhetsbrev