Skip to main content


Städning och snöskottning

Avresestädning och snöröjning

Städning ingår inte i priset och vid avresa ska stugan städas noggrant. Stugorna hyrs ut som självhushåll. All nödvändig utrustning som behövs för städning finns på plats i husen. Likaså finns utrustning för snöröjning och halkbekämpning. Om du inte bokar slutstädning i samband med att du bokar stugan är det inga problem. Du kan addera städning fram till kort innan ankomst. Priset för slutstädning står angivet under Mera info på stugans webbsida. Du hittar enkelt en stugsida genom att ange stugnamn på menyn Stugor.

Information om slutstädning

Avresestädning

Vill du köpa till städning till boendet i efterhand kontaktar du oss via mail. Priserna för avresestädning ligger normalt mellan 1800:- till 2550:- och i något enstaka fall upp till 2750:- Priserna är angivna före eventuellt RUT-avdrag. Vill du utnyttja RUT-avdrag så måste personnummer anges vid beställning av städning

Maila oss om du vill köpa till slutstädning, helst senast några veckor innan avresedatum. Tänk på att vi behöver ditt personnummer om du vill utnyttja RUT-avdrag.

Vid köpt slutstädning skall du som gäst ändå diska, torka ur ugn, micro och kylskåp, tömma eventuell aska ur braskaminen samt slänga soporna.

Städningen kommer att faktureras direkt av städfirman innan ankomst men beställningen görs hos oss på SkiBranäs.

Skotta, sanda och salta

Snöröjning och halkbekämpning

Vad gäller snöröjning som plogas tomten av särskild upphandlad entreprenör. Det är en samfällighetsförening som ansvarar för detta och vi har ingen möjlighet att påverka. Ansvaret för snöröjning på altan och finskottning fram till entrédörren åligger hyresgästen. Det finns snöskyfflar, kvastar, sand och salt till varje stuga. Om sanden tar slut är det fritt att hämta mera i de sandlådor som står utställda runt om i stugbyarna.

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 720 623111 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende

Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2023. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se