LIFTKORT, SKIDSKOLA OCH AKTIVITETER


Allt detta tillhandahålls av Branäs Fritidscenter som driver skidanläggningen. Du köper/bokar på plats i Infocenter uppe på Branäsberget nedanför Lohyllan eller centralt nere i Branäs By. Det kan bli lite billigare att förboka och betala via webben, samma adress som nedan för skiduthyrningen.

SKIDUTHYRNING

Det går bra att hyra på plats vid Snötorget nere i dalen men de flesta borde välja att boka via webben och hämta utrustningen uppe på berget där nästan alla våra stugor finns. Förbokning via web kan ge lägre pris och minskar kötiden. Det funkar kanon och om något inte passar går det snabbt att kila dit och byta. Bokning på webben börjar här: http://www.branas.se/boka/boka-online/#search/1002 eller om man är sent på det kan man gå in på hyra.branas.se

Branäs Fritidscenter har gjort en trevlig video om detta som vi länkat in nedan.

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 705 871849 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende
Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2020. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj