Skip to main content

Kontakt
info@skibranas.se
+46 720 623100

Felanmälan
+46 720 623111

 

 

 Boka annat än boende

Liftkort, skidhyra och skidskola

Allt ovanstående tillhandahålls av Branäs Fritidscenter som driver skidanläggningen. Du bokar alltid på webben och du hämtar utrustning i skidhyran i Branäs By eller uppe på Branäsberget. Allting står klart för avhämning i ett bås, du får normalt ett SMS. Det är väldigt smidigt att boka och betala i förväg.

Vissa år körs det kampanjer med rabatt på skidhyra och liftkort under hösten, typ "boka tidigt rabatt". Brukar gälla för bokningar senast sista september eller oktober och vara på runt 10%.

Boka skipass

Liftkort/Skipass

Barn under 7 år åker gratis i anläggningen men alla måste ha ett SkiPass/liftkort som kostar 55 sek. Har du redan SkiPass kan man ladda det direkt på webben. Rent tekniskt så kan du ladda skipass från Skidata. Det betyder att mängder av liftkort från olika anläggningar i världen funkar också i Branäs.

Köp liftkort och hämta dem i skiduthyrningen. Du får ett SMS när de är klara att hämta.

Man kan ladda liftkort med appen "Min Skidresa" eller via knapparna nedan:

Hyra utrustning

Skiduthyrning

Skidanläggningen har skiduthyrning på två ställen, så dit är det alltid nära. Du bokar alltid på webben och hämtar allting, som står  färdigt, när man kommer fram. Förbokning via web minskar kötiden. Det funkar kanon och om något inte passar går det snabbt att kila dit och byta. 

På vägen till Branäs (30 km söder om Branäsberget) ligger RentSki. Där kan du hyra skidutrustning till hela familjen till konkurrenskraftiga priser. De har ett rikt sortiment av slalomskidor, twintipskidor, snowboards och längdskidor som passar alltifrån nybörjaren till den avancerade skidåkaren.
Använd rabattkod SKIBRANAS för 10% rabatt på redan bra priser hos RentSki skiduthyrning

Boka skidlektioner

Skidskola

I Branäs skidskola fungerar glädjen till skidåkning som bas i för undervisningen. Utifrån det anpassas lektionerna efter gästernas ålder och tidigare erfarenheter av skidåkning. Det viktigaste för är att du lämnar skidskolan med glädje för skidåkning.

Samlingsplatser för grupplektioner brukar vara vid Björnbuseland i Branäs By eller på Berget. De mer avancerade nivåerna samlas vid Gondolens vindskydd på toppen. Privatlektioner startar i Björnbackens lift eller vid Amundsbacken.
Läs mera och boka hos skidanläggningen. När du bokar skidskola finns det tydligt angivet med karta var just din samlingsplats kommer att vara.

Prenumerera på nyhetsbrev

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 720 623111 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende

Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2024. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se