Skip to main content


Boka annat än boende

Liftkort, skidhyra och skidskola

Allt ovanstående tillhandahålls av Branäs Fritidscenter som driver skidanläggningen. Du köper/bokar på plats i Infocenter uppe på Branäsberget nedanför Lohyllan eller centralt nere i Branäs By. Det kan bli lite billigare att förboka och betala via webben. Dessutom är det väldigt smidigt att boka och betala i förväg.

Boka skipass

Liftkort/Skipass

Barn under 7 år åker gratis i anläggningen men alla måste ha ett SkiPass/liftkort som kostar cirka 55 sek. Har du redan SkiPass kan man ladda det direkt på webben. Rent tekniskt så kan du ladda skipass från Skidata. Det betyder att mängder av lifkort från olika anläggningar i världen funkar också i Branäs.

Läs mera om lifkort och köp här https://www.branas.se/skidakning-i-branas/liftkort/

Hyra utrustning

Skiduthyrning

Skidanläggningen har skiduthyrning på två ställen, så dit är det alltid nära. Normalt så bokar man på webben och hämtar allting, som står  färdigt, när man kommer fram. Förbokning via web kan ge lägre pris och minskar kötiden. Det funkar kanon och om något inte passar går det snabbt att kila dit och byta. Branäs Fritidscenter har gjort en trevlig video om detta som vi länkat in nedan.

På vägen till Branäs (30 km söder om Branäsberget) ligger RentSki. Där kan du hyra skidutrustning till hela familjen till konkurrenskraftiga priser. De har ett rikt sortiment av slalomskidor, twintipskidor, snowboards och längdskidor som passar alltifrån nybörjaren till den avancerade skidåkaren.
Använd rabattkod SKIBRANAS för 10% rabatt på redan bra priser hos RentSki skiduthyrning

Boka skidlektioner

Skidskola

I Branäs skidskola fungerar glädjen till skidåkning som bas i för undervisningen. Utifrån det anpassas lektionerna efter gästernas ålder och tidigare erfarenheter av skidåkning. Det viktigaste för är att du lämnar skidskolan med glädje för skidåkning.
Samlingsplatser för grupplektioner är vid Björnbuseland i Dalen eller på Berget. De mer avancerade nivåerna samlas vid Gondolens vindskydd på toppen. Privatlektioner startar i Björnbackens lift eller vid Amundsbacken.
Läs mera och boka hos skidanläggningen.

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 720 623111 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende

Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2023. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se