LIFTKORT, SKIDSKOLA OCH AKTIVITETER


Allt detta tillhandahålls av Branäs Fritidscenter som driver skidanläggningen. Du köper/bokar på plats i Infocenter uppe på Branäsberget nedanför Lohyllan eller centralt nere i Branäs By. Det kan bli lite billigare att förboka och betala via webben, samma adress som nedan för skiduthyrningen. 

SKIDUTHYRNING

Skidanläggningen har skiduthyrning på två ställen, så dit är det alltid nära. Normalt så bokar man på webben och hämtar allting, som står  färdigt, när man kommer fram. Förbokning via web kan ge lägre pris och minskar kötiden. Det funkar kanon och om något inte passar går det snabbt att kila dit och byta. Bokning på webben börjar här: https://www.branas.se/bokning/#/skidhyra  Branäs Fritidscenter har gjort en trevlig video om detta som vi länkat in nedan.

Sedan 2018/2019 finns också möjligheten att hyra utrustning hos RentSki som ligger längs vägen 30 km söder om Branäs. De har bra grejer till bra priser och vi har bara hört gott om dem. Där kan man också beställa med utkörning/hämtning direkt till stugan till låg extra kostnad. Skidanläggningen erbjuder utkörning enbart till gäster i deras egen stugförmedling.

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 705 871849 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende
Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2020. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj