Liftkort, skidhyra och skidskola


Allt detta tillhandahålls av Branäs Fritidscenter som driver skidanläggningen. Du köper/bokar på plats i Infocenter uppe på Branäsberget nedanför Lohyllan eller centralt nere i Branäs By. Det kan bli lite billigare att förboka och betala via webben. Dessutom är det väldigt smidigt att boka och betala i förväg. 

Liftkort

Barn under 7 år åker gratis i anläggningen men alla måste ha ett SkiPass/liftkort som kostar 55 sek. Har du redan SkiPass kan man ladda det direkt på webben. Läs mera om lifkort och köp här https://www.branas.se/skidakning-i-branas/liftkort/

SKIDUTHYRNING

Skidanläggningen har skiduthyrning på två ställen, så dit är det alltid nära. Normalt så bokar man på webben och hämtar allting, som står  färdigt, när man kommer fram. Förbokning via web kan ge lägre pris och minskar kötiden. Det funkar kanon och om något inte passar går det snabbt att kila dit och byta. Bokning på webben börjar här: https://www.branas.se/bokning/#/skidhyra  Branäs Fritidscenter har gjort en trevlig video om detta som vi länkat in nedan.

Sedan 2018/2019 finns också möjligheten att hyra utrustning hos RentSki som ligger längs vägen 30 km söder om Branäs. De har bra grejer till bra priser och vi har bara hört gott om dem. 

SKIDskola

I Branäs skidskola fungerar glädjen till skidåkning som bas i för undervisningen. Utifrån det anpassas lektionerna efter gästernas ålder och tidigare erfarenheter av skidåkning. Det viktigaste för är att du lämnar skidskolan med glädje för skidåkning.
Samlingsplatser för grupplektioner är vid Björnbuseland i Dalen eller på Berget. De mer avancerade nivåerna samlas vid Gondolens vindskydd på toppen. Privatlektioner startar i Björnbackens lift eller vid Amundsbacken.
Läs mera och boka hos skidanläggningen.

https://www.branas.se/skidskolor-i-branas/  

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 720 623111 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende
Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2022. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se