Länkar

Vi är många som tillsammans arbetar för att göra er upplevelse i Branäs så bra som möjligt. På denna sidan har vi samlat länkar som kan vara till nytta, lite konsumentupplysning helt enkelt. Ofta så länkar vi också direkt från andra sidor på siten. Om du tycker något saknas här så får ni säga till.

RentSki skiduthyrning

Sedan 2018/2019 finns möjligheten att hyra utrustning hos RentSki som ligger längs vägen 30 km söder om Branäs. De har bra grejer till bra priser och vi har bara hört gott om dem. Där kan man också beställa med utkörning/hämtning direkt till stugan till låg extra kostnad. Skidanläggningen erbjuder utkörning enbart till gäster i deras egen stugförmedling.

Spishyllan Bistro

Mitt emellan himmel och älv, på en hylla på berget, inbäddad i gröna löv eller vita drivor beroende på årstid. Här brinner ett ljus, här värmer en spis, här skapas mat och dryck av det bästa från skog och mark.

Även kända för sitt mikrobryggeri och goda pizzor.

Spishyllan finns precis 100 m norr om Amundsbacken, efter att du åkt upp med liften.

Destination Branäs

En site som samlar länkar till en massa aktörer i bygden. Hittar du inte rätt info i vår länksamling, så gå vidare hit och leta vidare.

Långbergets längdspår

Längdspåren i Branäs är fina, men 2 mil norrut finns fantastiska skidspår.Långberget är känt för välpreparerade längdspår. 

Där finns totalt 63 km preparerade spår att välja bland. Av dessa är 5 km utrustade med konstsnösystem och elljus. Alla slingor har spår för klassisk skidåkning och de flesta även en bädd för fristil.

ICA Likenäs Allköp

I Likenäs finns en ICA Nära som heter Allköp. Här finns verkligen allting fast det är en ganska liten butik. Affären finns i vägkorningen i Likenäs 7,5 km söder om Branäs by. Precis där man svänger vänster för att köra upp till Branäsberget.

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 720 623111 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende
Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2022. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se