Skip to main content

Kontakt
info@skibranas.se
+46 720 623100

Felanmälan
+46 720 623111

 

 

 
Om Ski Branäs Stugförmedling

Vår vision

Att vara ett självklart alternativ för stugförmedling i Branäs där både hyresgäster och stugägare hittar personliga, prisvärda och proffsiga tjänster.  

Hos oss hittar du stugor som ägs av privatpersoner och i vissa fall fåmansföretag. Detta är en websida där vi vill göra det enkelt och personligt att hyra stuga i Branäs. Stugförmedlingen hanterar uthyrning, administration och praktiska frågor. Om du har detaljfrågor om stugan finns dock möjlighet att kontakta stugägaren för detaljerad information. Vi erbjuder också service i form av exempelvis slutstädning och sängkläder. När du bokar ditt boende så vill vi att du skall ha en god uppfattning om hur stugan ser ut och därför försöker vi ha mycket bilder och även video som beskriver stugorna. Vi vill att du skall veta vad du får helt enkelt. Då stugorna normalt används privat så håller de hög standard och är välskötta och välutrustade.

Fullservice stugförmedling

  • Interaktiv karta visar stugans position
  • Alltid avsyning mellan gäster
  • Slutstädning med RUT-avdrag
  • Felanmälan med hög servicegrad
  • Alltid avbokning fram till 30 dagar innan ankomst
  • Avbeställningsskydd vid sjukdom som tillägg

Det är bara boende, och relaterade tjänster, ni kan hyra här men här finns information som skall underlätta även alla andra praktiska bestyr som ni kan tänkas vara intresserade av. Allt för att totalupplevelsen i Branäs skall bli så bra och minnesvärd som möjligt. Just nu förmedlar vi drygt 90 olika stugor i Branäs, i områdena Lohyllan, Älgen, Aspen, Illern, Orren, Vargen, Räven, Hjorten, Örnen och Björnen samt några i Dalen.

900+ bäddar

90+ stugor

6400+ bokningar

Förmedling sedan 2013

Bakgrund till Ski Branäs

Det hela började egentligen med att det fanns två perioder ledigt det år vi köpt Lohyllan 62. Den blev helt enkelt inte uthyrd via förmedlingsavtalet. Har man en stuga, så borde man också ha en webbsida resonerade jag. Sagt och gjort, upp med sidan kombinerat med en annons på Blocket och snart var beläggningen 100%. Tänkte väl inte så mycket mer just då men den ena gästen ville boka upp samma vecka nästa säsong och nånstans där föddes idén att hyra ut lite mera i egen regi till nästa säsong. Mina bröder lade ut några perioder i sina hus på webbsiten också och snart så hade vi själva köpt den andra delen av parhuset också. Nu har vi hyrt ut i egen regi i flera år och det funkar kanonbra. Vi har knutit kontakter med lokala entreprenörer och funnit lösningar på de problem som kan uppstå.

Behov av bäddar eller stugor

Det pratas ganska mycket om behovet av fler bäddar i Branäs, samtidigt som det finns stugor som inte hyrs ut alls. Branäs Fritidscenter kräver 8 veckor för att teckna förmedlingsavtal men det är inget som i våra ögon skapar fler bäddar eller gästnätter. Då vår privata uthyrning fungerat så bra ville vi skapa ett uthyrningsalternativ för alla stugägare, även de som är intresserade av att hyra ut sin stuga kortare tid än 8 veckor.

Prenumerera på nyhetsbrev

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 720 623111 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende

Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2024. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se