Om Ski Branäs Stugförmedling

Hos oss hittar du privata stugor som hyrs ut direkt av ägaren. Detta är en websida där olika stugägare visar upp stugor och där vi vill göra det enkelt och personligt att hyra stuga i Branäs. Du hyr med stugägaren som motpart men vi på stugförmedlingen hanterar numera uthyrning, administration och praktiska frågor. När antalet stugor har ökat har det blivit nödvändigt med central hantering. Vi erbjuder också service i form av exempelvis slutstädning och sängkläder. När du bokar ditt boende så vill vi att du skall ha en god uppfattning om hur stugan ser ut och därför försöker vi ha mycket bilder och även video som beskriver stugorna. Vi vill att du skall veta vad du får helt enkelt. Då stugorna normalt används privat så håller de hög standard och är välskötta och välutrustade.

Det är bara boende, och relaterade tjänster, ni kan hyra här men här finns information som skall underlätta även alla andra praktiska bestyr som ni kan tänkas vara intresserade av. Allt för att totalupplevelsen i Branäs skall bli så bra och minnesvärd som möjligt. Just nu förmedlar vi ett drygt 60-tal olika stugor i Branäs, i områdena Lohyllan, Älgen, Aspen, Illern, Orren, Vargen, Hjorten, Räven och Björnen samt några i Dalen.

Bakgrund till Ski Branäs

Det hela började egentligen med att det fanns två perioder ledigt det år vi köpt Lohyllan 62. Den blev helt enkelt inte fullt uthyrd via förmedlingsavtalet vi tagit över. Har man en stuga, så borde man också ha en webbsida resonerade jag. Sagt och gjort, upp med sidan kombinerat med en annons på Blocket och snart var beläggningen 100%. Tänkte väl inte så mycket mer just då men den ena gästen ville boka upp samma vecka nästa säsong och nånstans där föddes idén att hyra ut lite mera i egen regi till nästa säsong. Mina bröder lade ut några perioder i sina hus på webbsiten också och snart så hade vi själva köpt den andra delen av parhuset också. Nu har vi hyrt ut i egen regi i många år och det funkar kannonbra. Vi har knutit kontakter med lokala entreprenörer och funnit lösningar på de problem som kan uppstå.

Behov av bäddar eller stugor

Det pratades ganska mycket om behovet av fler bäddar i Branäs i början av 10-talet, samtidigt som det fanns stugor som inte hyrdes ut alls. Branäs Fritidscenter kräver 8 veckor för att teckna förmedlingsavtal men det är inget som i våra ögon lockade fram fler bäddar eller gästnätter. Då vår privata uthyrning fungerat så bra ville vi skapa ett uthyrningsalternativ för alla stugägare, även de som är intresserade av att hyra ut sin stuga kortare tid än 8 veckor.

Den lite mer proffsiga siten skibranas.se såg dagens ljus 2013 och utvecklas kontinuerligt i takt med att antalet stugor vi förmedlar växer.

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 720 623111 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende
Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2021. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj