Aktiviteter i Branäs

Här samlar vi information om vilka aktiviteter som finns i Branäs. Utvecklingstakten har varit hög avseende både skidåkning och boende de senaste åren och det bara fortsätter. Till 2021/2022 blir en till lift i Björnbacken, rejäl investering i snösystemet, Långsvängen blir längre för att nämna några nyheter.

""

Utförsåkning

Den huvudsakliga sysselsättningen är såklart utförsåkningen. Med fallhöjd om 415 meter och längsta åk om 3 km står sig Branäs bra i nationella jämförelser.
""

Längdåkning

Ett naturligt komplement till utförsåkningen är längdåkning. Har du inte egen utrustning kan du hyra i dalen. Längdspåren startar nedanför Lohyllan.
""

Hundspann

Detta är inget som jag själv har testat i Branäs men visst verkar det läckert. På berget några kilometer nordväst om anläggningen hittar du Hike Husky Tours.

""

Snöskoter

Missa inte chansen att köra skoter när ni är på plats i Branäs. Alla gillar skoteråka och du kan hyra själv eller åka på safari i grannbyn.

""

Barnens Branäs

Branäs satsar stort på att barn skall ha det roligt och säkert i anläggningen. Man har ju också vunnit pris för detta år efter år.
""

Sommar i Branäs

Sedan 2021 hyr vi också ut på sommaren. Läs mera om vad man kan hitta på i härliga Branäs under barmarksäsongen.

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 720 623111 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende
Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2022. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se