Aktiviteter i Branäs

Här samlar vi information om vilka aktiviteter som finns i Branäs. Utvecklingstakten har varit hög avseende både skidåkning och boende de senaste åren och det blir mera till säsong 2019/2020. Förra säsongen byggdes Soltorget och nu kommer stora investeringar i skidåkning och liftar. Det byggs bland annat en ny nedfart och en ny stollift. Läs mer om detta på Bloggen.

""

UTFÖRSÅKNING

Den huvudsakliga sysselsättningen är såklart utförsåkningen. Med fallhöjd om 415 meter och längsta åk om 3 km står sig Branäs bra i nationella jämförelser.
""

LÄNGDÅKNING

Ett naturligt komplement till utförsåkningen är längdåkning. Har du inte egen utrustning kan du hyra i dalen. Längdspåren startar nedanför Lohyllan.
""

HUNDSPANN

Detta är inget som jag själv har testat i Branäs men visst verkar det läckert. På berget några kilometer nordväst om anläggningen hittar du Hike Husky Tours.

""

SNÖSKOTER

Missa inte chansen att köra skoter när ni är på plats i Branäs. Alla gillar skoteråka och du kan hyra själv eller åka på safari i grannbyn.

""

Barnens Branäs

Branäs satsar stort på att barn skall ha det roligt och säkert i anläggningen. Man har ju också vunnit pris för detta år efter år.
""

SOMMAR I BRANÄS

Vi hyr normalt inte ut på sommaren men det gör Branäs Fritidscenter.
Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 720 623111 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende
Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2021. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj