Skip to main content

Kontakt
info@skibranas.se
+46 720 623100

Felanmälan
+46 720 623111

 

 

 
Lohyllan 41

Högt läge med fantastisk utsikt

10+2 Gäster
5 Sovrum
120 m²
2 WC
Wifi
Tvättmaskin
150m till centrum
Bastu
Badtunna
90m till pist
Husdjur
Brasa
Torkskåp
Billaddning

Beskrivning

Detta boende är en välutrustad stuga med närhet till allt vad Branäsberget har att erbjuda. Ett stenkast bort från barnbackar, skidskola, restaurang, afterski mm, bara att ta på sig skidorna utanför stugan och ge sig ut på äventyr i skidsystemet. Bottenvåningen har tre sovrum, allrum med köksdel och braskamin. Två dusch/wc, det ena med bastu och den andra med tvättmaskin/torktumlare. Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter och ett torkskåp. Övervåning med allrum, biljardbord och två sovrum. Kombinationen av stora sällskapsrum, många sovrum, barnvänligt, fin utsikt, läget samt närheten till allt gör denna stuga unik. Barnstol och en barnsäng finns att tillgå. I anslutning till entrén finns även tillgång till ett låsbart skidförråd. Fritt Wifi


Mera fakta

Kvm120Sängar10+2
Byggnadsår2008WC2
Dusch2BastuJa
DiskmaskinJaBadtunnaNej
BraskaminJaKostnad slutstäd2645kr
Tv3TvättmaskinJa
RökareNejDVD1
Backe90mHusdjurNej
Restaurang150mAffär150m
WifiJaUthyrareFam Arnautovic, Arvika
TorkskåpJaSovrum5
BilladdningNejStugbyLohyllan
OmrådeBranäsberget

Allrum

Huset har två allrum. Ett allrum på bottenvåningen med fönster i tre väderstreck och utgång till stor altan i vinkel. Myskänslan finns där via en braskamin och närheten till köket.TV.
Allrummet på övervåningen är den perfekta samlingsplatsen efter en dag i backen med stor soffa, tv och ett biljardbord.

Hall

När man kommer in via huvudentrén möts man av en stor hall. Klinkers med golvvärme och plats för förvaring.

Badrum

Det finns två badrum, båda på bottenvåningen. Båda är helkaklade badrum med dusch och toalett. I det ena finns tvättmaskin och torktumlare och i det andra finns det en bastu.

Sovrum

Huset har fem sovrum. Tre på bottenvåningen och två på övervåningen. Allrummet på övervåningen kan med lätthet bäddas upp till fler sängplatser.

Övrigt

Stort skoterförråd intill huset finns. Gott om plats för flera bilar utanför stugan.


Inomhusbilder

Utomhusbilder

Stugan på kartan

Lediga perioder

Vinter 2024/2025

Boka en eller flera sammanhängande perioder, priserna adderas. Bytesdag är normalt torsdag eller söndag, period A är "kortvecka" och B är "helgen".

  • Boka med formuläret längre ned på sidan. 

 

Hittar inga tillgängliga tider

Boka stugan

Välj en eller flera sammanhängande perioder vid bokning, periodpriserna adderas. Efter bokning mailar vi faktura där minst 2000 sek skall betalas inom 10 dagar och slutbetalning senast 60 dagar innan ankomst. Man kan alltid avboka fram till 30 dagar innan ankomst.

Läs mer om avbokning och hyresvillkor.

Välj om du vill köpa till slutstädning sist i formuläret. Vill du boka städning med RUT-avdrag är det viktigt att du anger Personnummer. RUT-avdrag (gäller för skattebetalare i Sverige) halverar kostnaden som faktureras separat av städfirman.

Har du frågor? Gå till vårt   Supportcenter 

Prenumerera på nyhetsbrev