Skip to main content

Kontakt
info@skibranas.se
+46 720 623100

Felanmälan
+46 720 623111

 

 

 
Lohyllan 34

Fristående hus centralt på berget

8+2 Gäster
4 Sovrum
109 m²
2 WC
Wifi
Tvättmaskin
250m till centrum
Bastu
Badtunna
200m till pist
Husdjur
Brasa
Torkskåp
Billaddning

Beskrivning

Detta boende är en välutrustad stuga på 109 kvm, byggd 2006. Bottenvåning med tre sovrum, allrum med köksdel, golvvärme samt låsbart skidförråd. Loft med ett sovrum samt allrum. Totalt finns 8 + 2 bäddar i stugan. Köket är utrustat med bl.a kyl med separat frysskåp, spis med ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, elvisp, brödrost.

Allrummet har braskamin samt TV. I hallen finns pjäxtorkar. Det finns en barnstol och en barnsäng. Utvändigt finns ett låsbart skidförråd. Från stugan är det nära till centrum och pist, men också till längdspåren. 


Mera fakta

Kvm109Sängar8+2
Byggnadsår2006WC2
Dusch2BastuJa
DiskmaskinJaBadtunnaNej
BraskaminJaKostnad slutstäd2445kr
Tv1TvättmaskinJa
RökareNejDVD0
Backe200mHusdjurNej
Restaurang250mAffär250m
WifiNejUthyrareFam Larsson, Svanesund
TorkskåpJaSovrum4
BilladdningNejStugbyLohyllan
OmrådeBranäsberget

Allrum

Det öppna vardagsrummet innehåller hörnsoffa med soffbord framför braskamin och LED-TV . Dessutom finns matbord med 10 stolar i ek samt ekbord med 2 extra iläggsskivor. Ytterligare stolar finns i sovrummen på första planet.

Det välutrustade köket har många bekvämligheter såsom mikrovågsugn, kyl och frys, spis med ugn, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och elvisp.

På andra våningen finns ett mindre allrum med bäddsoffa.

Hall

I hallen finns bland annat pjäxtork, torkskåp, städskåp och garderob. Golv av klinker som torkar upp snabbt då blöta skidåkare kommer hem efter en dag i friska luften.

Badrum

Det finns 2 badrum med duschhörn i stugan varav det ena har bastu och det andra tvättmaskin.

Sovrum

Tre sovrum på första våningen, ett med dubbelsäng 160cm, ett med en familjevåningssäng med 120 cm samt 80 cm breda madrasser samt ett med en våningssäng med 90 cm breda madrasser.

På andra våningen finns ett sovrum med en dubbelsäng 160 cm. 

Ytterligare 2 personer kan sova i bäddsoffa på andra våningen.


Inomhusbilder

Utomhusbilder

Stugan på kartan

Lediga perioder

Vinter 2024/2025

Boka en eller flera sammanhängande perioder, priserna adderas. Bytesdag är normalt torsdag eller söndag, period A är "kortvecka" och B är "helgen".

  • Boka med formuläret längre ned på sidan. 

 

Hittar inga tillgängliga tider

Boka stugan

Välj en eller flera sammanhängande perioder vid bokning, periodpriserna adderas. Efter bokning mailar vi faktura där minst 2000 sek skall betalas inom 10 dagar och slutbetalning senast 60 dagar innan ankomst. Man kan alltid avboka fram till 30 dagar innan ankomst.

Läs mer om avbokning och hyresvillkor.

Välj om du vill köpa till slutstädning sist i formuläret. Vill du boka städning med RUT-avdrag är det viktigt att du anger Personnummer. RUT-avdrag (gäller för skattebetalare i Sverige) halverar kostnaden som faktureras separat av städfirman.

Har du frågor? Gå till vårt   Supportcenter 

Prenumerera på nyhetsbrev