Skip to main content

Kontakt
info@skibranas.se
+46 720 623100

Felanmälan
+46 720 623111

 

 

 
Lohyllan 1

Husdjur tillåtna i stuga vid Sidvinden

6+2 Gäster
3 Sovrum
100 m²
2 WC
Wifi
Tvättmaskin
250m till centrum
Bastu
Badtunna
20m till pist
Husdjur
Brasa
Torkskåp
Billaddning

Beskrivning

Byggåret är 2005 och storleken är på 100 kvm fördelat på 2 plan. Stugan har 3 sovrum och 2 toaletter och är anpassat för upp till 8 personer och håller högsta standard. Här finns både bastu och braskamin. Ek och furu är de dominerande träslagen inomhus och utsidan är laserad med järnvitriol. Husets bottenplan har golvvärme och överplan har elradiator. På den stora altanen finns ett picknickbord med utsikt över Sidvinden dit det bara är några meter. avstånd till Soltorget där det finns restauranger, loungebar, servicebutik mm är bara 250 meter. Parkering för 2-4 bilar på uppfarten utanför stugan. Det finns en barnsäng, en barnstol och en barngrind på första våning. Stugan har fritt WiFi med 100/10 Mbit/s.


Mera fakta

Kvm100Sängar6+2
Byggnadsår2005WC2
Dusch2BastuJa
DiskmaskinJaBadtunnaNej
BraskaminJaKostnad slutstäd2445kr
Tv1TvättmaskinNej
RökareNejDVD1
Backe20mHusdjurJa
Restaurang250mAffär250m
WifiJaUthyrareFam Moberg, Göteborg
TorkskåpJaSovrum3
BilladdningNejStugbyLohyllan
OmrådeBranäsberget

Allrum

Kök med bl a spis, kyl och frys, diskmaskin, micro, vattenkokare, kaffebryggare, elvisp, brödrost mm. Under trappan finns en hopfällbar barnsäng och barnstol. En tunn madrass finns men ingen kudde eller täcke (tag med eget). Köksmöbel i ek med 8 stolar.
Vidare finns här braskamin, TV, DVD . Hörnsoffa i tyg med gott om plats.

Hall

I hallen finns bland annat pjäxtork, , städskåp, garderob. Gott om utrymme för kläder och pjäxor i hallen då väggen till vänster har ytterligare en hylla för kläder, hjälmar och mössor. Pjäxorna ställs på golvet.

Badrum

Stugan har 2 badrum med duschhörn. I det ena finns också stugans bastu.

Sovrum

Det finns 3 sovrum, samt bäddsoffa i allrum på 2 vån, med totalt 6+2 bäddar. Det är 2 dubbelsängar 180 cm, en familjesäng med 120 cm skummadrass i botten och 80 cm i överslafen, samt en bäddsoffa.

Övrigt

Stugan ligger som första stugan längs med Sidvinden, max 20 meter till backen och runt 250 till Soltorget. 

Det finns barnstol och barnsäng i stugan.

Barngrind finns på första våning.

Alla stugor i Branäs är rökfria.


Inomhusbilder

Utomhusbilder

Stugan på kartan

Lediga perioder

Denna stuga kan bokas även sommar & höst!

Vinter 2024/2025

Boka en eller flera sammanhängande perioder, priserna adderas. Bytesdag är normalt torsdag eller söndag, period A är "kortvecka" och B är "helgen".

  • Boka med formuläret längre ned på sidan. 

 

Hittar inga tillgängliga tider

Sommar & höst 2024

Boka en eller flera sammanhängande perioder, priserna adderas. Bytesdag är torsdag eller söndag, period A är "kortvecka" och B är "helgen". Vid hel vecka lämnas 20% rabatt, dras av vid hyresfakturering. Gäller inte vinterbokningar.

Klicka nedan för att se lediga perioder. Du bokar med formuläret längre ned på sidan. 

Hittar inga tillgängliga tider

Boka stugan

Välj en eller flera sammanhängande perioder vid bokning, periodpriserna adderas. Efter bokning mailar vi faktura där minst 2000 sek skall betalas inom 10 dagar och slutbetalning senast 60 dagar innan ankomst. Man kan alltid avboka fram till 30 dagar innan ankomst.

Läs mer om avbokning och hyresvillkor.

Välj om du vill köpa till slutstädning sist i formuläret. Vill du boka städning med RUT-avdrag är det viktigt att du anger Personnummer. RUT-avdrag (gäller för skattebetalare i Sverige) halverar kostnaden som faktureras separat av städfirman.

Har du frågor? Gå till vårt   Supportcenter 

Prenumerera på nyhetsbrev