Skip to main content

Kontakt
info@skibranas.se
+46 720 623100

Felanmälan
+46 720 623111

 

 

 
Illern 1

Välplanerat med alla faciliteter

8 Gäster
4 Sovrum
90 m²
2 WC
Wifi
Tvättmaskin
400m till centrum
Bastu
Badtunna
150m till pist
Husdjur
Brasa
Torkskåp
Billaddning

Beskrivning

Den högra delen av parhuset på bilden nedan. Byggår är 2008 och storleken är på 90 kvm fördelat på 2 plan. Stugan har 4 sovrum och 2 toaletter och är anpassat för 8 personer och håller högsta standard. Den vita dörren på husets högra sida går till ett låsbart skidförråd. Ek och vitlaserad furu är de dominerande träslagen inomhus och utsidan är laserad med järnvitriol. Husets bottenplan har golvvärme installerad och överplan har elradiator. Alla rummen har dimbara spotlights i taken. Från altanen och allrummet har man fin utsikt över backen Sidvinden samt grannbyarna Lohyllan och Tranan. Milsvid utsikt över Klarälvdalen och Dalarna i öster. Det finns en barnsäng och en barnstol i stugan.


Mera fakta
Kvm90Sängar8
Byggnadsår2008WC2
Dusch2BastuJa
DiskmaskinJaBadtunnaNej
BraskaminJaKostnad slutstäd2295kr
Tv1TvättmaskinJa
RökareNejDVD1
Backe150mHusdjurNej
Restaurang400mAffär400m
WifiJaUthyrareFam Jansson, Örebro
TorkskåpJaSovrum4
BilladdningNejStugbyIllern
OmrådeBranäsberget
Allrum

Hörnsoffa i svart skinn, 32" LCD TV, DVD, CD-stereo mm. Braskamin för mysiga kvällar och kraftig värme efter kalla dagar i backen. Vi uppmanar dock till försiktig eldning för det kan bli rejält varmt.
Kök med bl a spis, kyl och frys, diskmaskin, micro, vattenkokare och kaffebryggare. Köksmöbel med 8 stolar i ek samt ekbord med 2 extra iläggsskivor. Under trappan finns en hoppfällbar barnsäng och barnstol. En tunn madrass finns till sängen men ingen kudde eller täcke (tag med eget).

Hall

I hallen finns bland annat pjäxtork, torkskåp, städskåp, garderob. Golv av klinker som torkar upp snabbt då blöta skidåkare kommer hem efter en dag i friska luften.

Badrum

I badrum 1 finns duschhörn och bastu. I badrum 2 finns tvättmaskin, duschhörn och handukstork.

I badrum 1 finns duschhörn och bastu. I badrum 2 finns tvättmaskin, duschhörn och handukstork.
Sovrum

Det finns 4 sovrum, 2 på vartdera våningsplanet, med totalt 8 bäddar. Det är 2 dubbelsängar 180 cm, 2 enkelsängar om 80 cm samt en familjevåningssäng med 120 cm skummadrass i botten och 80 cm i överslafen.

Övrigt

Barnstol och en barnsäng finns (täcke och kudde ingår ej i barnsängen).
Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.

Utanför altanen finns skidväg in och ut från stugan då det finns tillräckligt med natursnö. Annars är det alltid nära till sittliften Medvinden.


Inomhusbilder

Utomhusbilder

Stugan på kartan

Lediga perioder

Vinter 2024/2025

Boka en eller flera sammanhängande perioder, priserna adderas. Bytesdag är normalt torsdag eller söndag, period A är "kortvecka" och B är "helgen".

  • Boka med formuläret längre ned på sidan. 

 

Hittar inga tillgängliga tider

Boka stugan

Välj en eller flera sammanhängande perioder vid bokning, periodpriserna adderas. Efter bokning mailar vi faktura där minst 2000 sek skall betalas inom 10 dagar och slutbetalning senast 60 dagar innan ankomst. Man kan alltid avboka fram till 30 dagar innan ankomst.

Läs mer om avbokning och hyresvillkor.

Välj om du vill köpa till slutstädning sist i formuläret. Vill du boka städning med RUT-avdrag är det viktigt att du anger Personnummer. RUT-avdrag (gäller för skattebetalare i Sverige) halverar kostnaden som faktureras separat av städfirman.

Har du frågor? Gå till vårt   Supportcenter 

Prenumerera på nyhetsbrev