Vargen 60

Fristående stuga med utbyggd hall

8+2 Gäster
4 Sovrum
75 m²
2 WC
Wifi
Tvättmaskin
300m till restaurang
Bastu
300m till pist
Husdjur
Brasa
Torkskåp

Beskrivning

Fin stuga centralt placerad på Vargen på Branäsberget med stor entre med golvvärme. Allrum, badrum med bastu och 2 sovrum på första våning, samt 2 rum och toalett p övervåningen. Goda parkeringsmöjligheter och stor skidbod på vid stugan. Från bilparkeringen går man upp på en stor veranda med nylagt golv og sitteplasser på båda sidor. Det er en stor entre med mye plass til skor/pjeksor og kläder, samt tørkeskap i en liten skrubb vid entrén. Det er enkelt å holde det våte tøyet ute fra resten av stugan samtidig som det tørker. Stugan har innlagt fiber med hastighet 250/250 og har TV kopplad till Branäs kabelTV nere, samt ekstra TV uppe. Här behøver man Apple-TV, Chromecast eller liknande. Stugan varmes opp av varmepump og golvvarme i entrén, annars med direktverkande el. Vargen 60 er ligger med 200 – 300 m til skidbacke, butik och restaurant på Berget, skiduthyrning och lengdskidspår.


Mera fakta
Kvm75Sängar8+2
Byggnadsår1990WC2
Dusch1BastuJa
DiskmaskinJaKostnad slutstäd1 800 kr
BraskaminNejTvättmaskinJa
Tv2DVD1
RökareNejHusdjurNej
Backe300mAffär300m
Restaurang300mUthyrareA Hauge Johansen, Halden
WifiJaTorkskåpJa
Sovrum4BilladdningN
StugbyVargenOmrådeBranäsberget
Allrum

Allrum med hörnsoffa och en av totalt 2 TV-apparater som finns i stugan.
Köket är nyrenoverat, liksom större delen av denna mysiga stuga byggd 1990. Matplats med bänk och stolar till hela sällskapet.

Hall

Rymlig nybygd hall med golvvärme,  torkskåp finns i skrubben i hallen. Inga våta kläder inn efter hallen och alle kläder kan torkas her.

Badrum

Badrum på bottenplan med duschhörn, tvättmaskin och bastu.
Det finns även en toalett på loftet.

Sovrum

Fem sovrum i stugan, men ett inngår ikke i hyran då det används av ägarna som förråd. På första våningen ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. På andra våningen har båda sovrummen dubbelsängar. Det ena sovrummet har även bäddsofa. Det finns TV i det ena sovrummet på andra våningen.

Övrigt

Denna stugan är en fristående "Vargen-stuga" men med ett sovrum som inte ingår i hyran (stugägarna använder det som förråd). Nybyggd altan modell större i sydväst. Det finns en barnsäng och en barnstol i stugan.
Fritt WiFi i stugan.


Inomhusbilder

Utomhusbilder

Lediga perioder

Vinter 2022/23

Boka en eller flera sammanhängande perioder, priserna adderas. Bytesdag är normalt torsdag eller söndag, period A är "kortvecka" och B är "helgen".

Du bokar med formuläret längre ned på sidan. 

Vinterbokningen öppnade 2 maj 12:00

Finns det inga tider här nedan beror det på att just denna stuga inte släppts till förmedling ännu.

Hittar inga tillgängliga tider

Boka stugan

Välj en eller flera sammanhängande perioder vid bokning, periodpriserna adderas.

Information om avbokning och hyresvillkor.

Välj om du vill köpa till slutstädning sist i formuläret. Vill du boka städning med RUT-avdrag är det viktigt att du anger Personnummer. RUT-avdrag (gäller för skattebetalare i Sverige) halverar kostnaden som faktureras separat av städfirman.

Har du frågor? Gå till vårt   Supportcenter 

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 720 623111 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende
Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2021. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj