Skip to main content

Kontakt
info@skibranas.se
+46 720 623100

Felanmälan
+46 720 623111

 

 

 
Vargen 60

Fristående stuga med utbyggd hall

8+2 Gäster
4 Sovrum
75 m²
2 WC
Wifi
Tvättmaskin
300m till centrum
Bastu
Badtunna
150m till pist
Husdjur
Brasa
Torkskåp
Billaddning

Beskrivning

Fin stuga centralt placerad på Vargen på Branäsberget med stor entre med golvvärme. Allrum, badrum med bastu och 2 sovrum på första våning, samt 2 rum och toalett p övervåningen. Goda parkeringsmöjligheter och stor skidbod på vid stugan. Från bilparkeringen går man upp på en stor veranda med nylagt golv og sitteplasser på båda sidor. Det er en stor entre med mye plass til skor/pjeksor og kläder, samt tørkeskap i en liten skrubb vid entrén. Det er enkelt å holde det våte tøyet ute fra resten av stugan samtidig som det tørker. Stugan har innlagt fiber med hastighet 250/250 og har TV kopplad till Branäs kabelTV nere, samt ekstra TV uppe. Här behøver man Apple-TV, Chromecast eller liknande. Stugan varmes opp av varmepump og golvvarme i entrén, annars med direktverkande el. Vargen 60 er ligger med 200 – 300 m til skidbacke, butik och restaurant på Berget, skiduthyrning och lengdskidspår.


Mera fakta
Kvm75Sängar8+2
Byggnadsår1990WC2
Dusch1BastuJa
DiskmaskinJaBadtunnaNej
BraskaminNejKostnad slutstäd2045kr
Tv2TvättmaskinJa
RökareNejDVD1
Backe150mHusdjurNej
Restaurang300mAffär300m
WifiJaUthyrareA Hauge Johansen, Halden
TorkskåpJaSovrum4
BilladdningNStugbyVargen
OmrådeBranäsberget
Allrum

Allrum med hörnsoffa och en av totalt 2 TV-apparater som finns i stugan.
Köket är nyrenoverat, liksom större delen av denna mysiga stuga byggd 1990. Matplats med bänk och stolar till hela sällskapet.

Hall

Rymlig nybygd hall med golvvärme,  torkskåp finns i skrubben i hallen. Inga våta kläder inn efter hallen och alle kläder kan torkas her.

Badrum

Badrum på bottenplan med duschhörn, tvättmaskin och bastu.
Det finns även en toalett på loftet.

Sovrum

Fem sovrum i stugan, men ett inngår ikke i hyran då det används av ägarna som förråd. På första våningen ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. På andra våningen har båda sovrummen dubbelsängar. Det ena sovrummet har även bäddsofa. Det finns TV i det ena sovrummet på andra våningen.

Övrigt

Denna stugan är en fristående "Vargen-stuga" men med ett sovrum som inte ingår i hyran (stugägarna använder det som förråd). Nybyggd altan modell större i sydväst. Det finns en barnsäng och en barnstol i stugan.
Fritt WiFi i stugan.


Inomhusbilder

Utomhusbilder

Stugan på kartan

Lediga perioder

Vinter 2024/2025

Boka en eller flera sammanhängande perioder, priserna adderas. Bytesdag är normalt torsdag eller söndag, period A är "kortvecka" och B är "helgen".

  • Boka med formuläret längre ned på sidan. 

 

Hittar inga tillgängliga tider

Boka stugan

Välj en eller flera sammanhängande perioder vid bokning, periodpriserna adderas. Efter bokning mailar vi faktura där minst 2000 sek skall betalas inom 10 dagar och slutbetalning senast 60 dagar innan ankomst. Man kan alltid avboka fram till 30 dagar innan ankomst.

Läs mer om avbokning och hyresvillkor.

Välj om du vill köpa till slutstädning sist i formuläret. Vill du boka städning med RUT-avdrag är det viktigt att du anger Personnummer. RUT-avdrag (gäller för skattebetalare i Sverige) halverar kostnaden som faktureras separat av städfirman.

Har du frågor? Gå till vårt   Supportcenter 

Prenumerera på nyhetsbrev