Har du stuga i Branäs?

Funderar du på att hyra ut din stuga? Vi har gjort det i några år nu och det har fungerat väldigt bra. Att det finns boende att hyra är en nödvändighet för de flesta skidanläggningar med ambitioner, därför så vi tänker göra en insats för att öka det antalet. Branäs Fritidscenter kräver minst 8 veckor per säsong för att teckna förmedlingsavtal och vi vet att många tycker att det är för mycket. Det är faktiskt väldigt många kanonfina stugor som står tomma stora delar av säsongen och det är synd tycker vi. 

En bra webbsida, Facebook, filmer, instagram, skyltar mm ger en god plattform med bra genomslag. Därför bygger vi upp siten skibranas.se och släpper in andra stugägare i syfte att öka antalet bäddar som finns till uthyrning i Branäs. Vi tar in stugor i den omfattning och av den standard som vi bedömer att vi kan hantera och hyra ut. Som det ser ut nu så är det inga problem att växa vidare med bibehållen hög beläggning på stugorna. Den som vill hyra ut mycket är såklart också välkommen, man kan förmedla hela vintersäsongen hos oss.

IMG 0043

Nätverk av stugägare

Att marknadsföra sig idag behöver inte kosta skjortan och det är vi (och ni) stugägare som själva står för uthyrningen. Skibranäs hjälper dock till med det mesta praktiska kring själva uthyrningen, då vi nu har många års erfarenhet av egen uthyrning och de praktiska problemen kring detta. Detta är ett försök att skapa ett litet nätverk av stugägare med det gemensamma intresset att hyra ut till skötsamma kunder som återkommer. Faktum är att det är riktigt roligt att ge personliga tips och skapa relationer med de som bor i våra hus, många av dem är också återkommande gäster.

Med detta i åtanke så kan du prova-på att förmedla enstaka veckor genom oss. Vill man sedan hyra ut en större del av säsongen så är villkor och avgifter klart konkurrenskraftiga.

Testa i liten skala

Hos oss kan du alltså lägga ut hur lite, eller mycket, du vill till förmedling, varje extra period är bra för Branäs och därmed bra för oss stugägare och våra stugors värdeutveckling. Vi har märkt att det behövs alternativ i stugförmedlingen i Branäs. Från början trodde vi att vår beläggning skulle ta fart först när det började bli fullt i anläggningen. Nu vet vi att det många gånger kan vara tvärtom, att vi får fullt innan andra. I varje fall förefaller det så. Det är kanske så enkelt att den moderna konsumenten vill ha valmöjligheter och kunna välja bland olika uthyrare likväl som olika stugor.

DSC 0089

Kanaler om Branäs

Vi har på kort tid fått upp ganska bra trafik på vår webbsida samt exempelvis på:

Tycker du detta låter intressant, kontakta mig omedelbart så berättar jag mer!

//Wilhelm Bergman

 

 

Gilla på Facebook