FELANMÄLAN

Vid akuta problem i stugan så vänder du dig till vår Felanmälan på +46 720 623111. Då ser vi till att nödvändiga åtgärder vidtas eller kanske guidar dig så att problemet avhjälps. Om felet inte behöver avhjälpas akut så rekommenderar vi att du mailar stugägaren direkt eller oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Glöm då inte att både beskriva felet och ange kontaktuppgifter så vi kan nå dig. Om du hämtat nyckel i box så kan det också vara lämpligt att lämna nyckel där så vi lätt kan komma in i stugan vid behov.

Har du synpunkter på städningen när du kommer till stugan så ringer du direkt till städfirman om vi skall komma tillbaka och åtgärda något. Du hittar telefonnummer på Avsyningsprotokollet i stugan. Vi har avsyning mellan alla gäster men ibland så blir det inte riktigt bra ändå.

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 720 623111 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Boende
Sociala medier

COPYRIGHT 2013-2021. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj