WiFi på G i hela Branäs

Nu i september är det full aktivitet i Branäs stugbyar då stugor skall kopplas upp på ett fibernät. Arbetet kommer pågå tills alla boenden är anslutna, vet inte när det kan tänkas vara klart men antagligen inte förrän nästa år. Sannolikt kommer flertalet stugor därefter att ha WiFi att erbjuda er gäster. Vissa stugor kommer vara klara redan till denna säsong men vilka, det är oklart.

Det pågår arbete i Björnen, Vargen och Orren just nu vad vi känner till. Det är tvingande för stugorna att ansluta sig till fiber men att beställa tjänster är frivilligt. 

Det funkar bra med mobilt bredband sedan tidigare och man kan sedan några år tillbaka hyra WiFi-router med mycket surf i skiduthyrningen. Hyran är 199 kr men det finns bara begränsat antal. Av egen erfarenhet funkar Telia och Telenor bra i Branäs om man delar ut surf från egen mobil, övriga operatörer har vi ingen erfarenhet av. 

 

branas wifi blogg

Taggar Allmänt, Branäs

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 705 871849 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Sociala Medier
Tid kvar av säsongen
Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

COPYRIGHT 2013-2019. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj