SkiBranäs webbsida uppdaterad

 I dagarna kommer vi att publicera en kanske inte helt ny men väl rejält uppdaterad webbsida. Det är alltid kul att förbättra men nu kände vi också att den gamla designen började bli just gammal. Dessutom har Prislistan blivit svårare att underhålla och att anpassa allt eftersom nya stugor har tillkommit. Nu har vi istället skapat en liten databas med fakta om stugorna samt de olika perioderna som går att hyra. Bokningen är forfarande ganska manuell men databasen ger nya möjligheter för utveckling och presentation av stugorna. Även design i stort har förändrats lite vilket medför att en del gamla bilder inte riktigt håller måttet då vi nu har fler pixlar att visa. 

 Det blir mycket jobb med att förbättra bilder framöver, hårdare komprimering men framörallt mera pixlar för bättre skärpa. Framförallt är det som tur är mest gamla bilder så det finns säkert anledning att ta nya då stugorna hela tiden utvecklas och förändras. Databasen har möjliggjort en enkel Sökfunktion där man väljer ankomstdatum och sedan visas stugor som är lediga med start valt datum. Dessutom så visas lediga perioder på varje stugsida samt i en Listruta i det nya kontaktformuläret. Välj perioder i listrutan och maila in din bokning eller fråga. Med formuläret kan vi kräva in kompletta kunduppgifter direkt vilket varit lite tidskrävande ibland. Den gamla stora Prislistan är skrotad men vi tycker den tjänat oss väl när stugorna varit relativt få, samt att den haft stora förtjänster. Närmare säsongsstart då väldigt mycket är bokat gav den en tydlig bild av vad som faktiskt finns ledigt. Därför har vi en ny monstermatris där man snabbt skall få en överblick av vad som finns. Den öppnas i nyyt fönster och sedan kan man klicka sig in på stuga med lediga perioder. Nu får vi se hur detta tas emot och skruva på designen allt eftersom.

Taggar Allmänt, Branäs, Information

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 705 871849 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Sociala Medier
Tid kvar av säsongen
Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

COPYRIGHT 2013-2019. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj