Senaste nytt från skidanläggningen

Det är knappt 3 veckor till skidanläggningen smygöppnar för säsongen. Det sjuder av aktivitet i anläggningen och förberedelserna är i full gång. Ett flertal stugor har redan fått fiber indraget men vi har inte kunnat beställa några tjänster ännu. Enligt den plan som vi sett så hoppas vi kunna beställa innan årsskiftet men hur det blir i verkligehten återstår att se. Det är mycket som kan strula med tekniken så vi vågar inte lova något. I senaste nyhetsbrevet till oss stugägare väljer skidanläggningen att informera om följande nyheter inför säsong 2017/2018.

Ordagrant står det så här:

  • I skidområdet har vi stärkt upp snöproduktionen för att öka effektiviteten och höja kvalitén ytterligare. Här har vi återigen investerat miljontals kronor inför säsongen.  
  • Nedfarten Gondolstigen är breddad och kommer att vara belyst och vi har även breddat Lobacken och Säterbacken vid början.
  • Vi fortsätter även att utveckla skidområdet med åkupplevelser så Skiroute 41 är något som måste testas i vinter. Håll utkik efter nya pistkartan där alla åkupplevelser är utmärkta.
  • Vi har även förstärkt liftkapaciteten med flera olika åtgärder för att helt enkelt kunna hänga på flera byglar på ett antal liftar.
  • Loftets Kök & Pizza får ett nytt koncept med läckra pizzor och färska pastarätter. Självklart kommer det att finnas pizza för avhämtning också.
  • Brants får också ett nytt koncept med Burgers & Tacos
  • Även Toppstugan har fått en ansiktslyftning och delvis ny meny. 
Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 705 871849 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Sociala Medier
Tid kvar av säsongen
Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

COPYRIGHT 2013-2019. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj