Ny stuga Vargen 29

Säsongens första nytillskott på stugsidan är Vargen 29. Vi har haft parhusgrannen Vargen 30 med i några år men numera är det samma ägarfamilj till båda stugorna och man har då valt att förmedla även Vargen 29 hos oss. Tackar för förtroendet. Stugorna är ganska lika invändigt redan idag men nu under sommaren 2017 kommer det att bli lite förändringar och uppfräschning ytterligare. Kanske inget jättebehov då det redan är fint i stugan men allt kan bli bättre.

 

De flesta stugorna utvecklas löpande så bli inte förvånade om bilder och filmer inte stämmer, som tur är förändringen alltid till det bättre. Vargen 29 kommer inte få någon egen film förrän allt är klart men nästan alla bilderna är från rätt stuga före den planerade renoveringen. Man ser också på bilderna hur nära det är till Grönland, övningsområdet som förbinder Lobacken och Björnbacken. Då stugan är ny till uthyrning hos oss finns det massvis med lediga perioder, stamgästerna vet inte om att stugan inte hyrs ut hos Branäs Fritidscenter längre. 

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 705 871849 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Sociala Medier
Tid kvar av säsongen
Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

COPYRIGHT 2013-2019. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj