Nästan gratis ved

Tänkte slå ett slag för Gästboken. Vi har kört en kombinerad gästbok och blogg under några år men det har inte varit någon vidare fart där. Trots mängder av återkommande gäster så har det varit ganska få kommentarer, desto fler ute i stugorna och det är ju kul. Nu tänker vi ha en fristående gästbok och för att få mera aktivitet så erbjuder vi en säck ved vid nästa besök hos oss, utkört och klart. Visst, en muta, men ni får såklart skriva vad som helst. Feedback är bra tycker vi, både positiv och negativ.

Samtidigt så har vi skapat en separat Blogg, alltså den här. Nu skall vi bli mera aktiva med att sprida information om vad som händer i Branäs. Tidigare har det mest blivit nyheter när vi släppt nya stugor till uthyrning. 

Alltså, skriv i Gästboken utifrån dina helt personliga och ocensurerade tankar om oss eller om Branäs i stort. Säg till när du bokar, eller om du redan har bokat, så fixar vi ved till stugan. Levererat och klart. Det är väl en OK deal?

Taggar Tips, Branäs

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 705 871849 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Sociala Medier
Tid kvar av säsongen
Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

COPYRIGHT 2013-2019. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj