Midsommar - bara 6 månader kvar

Nu är det alltså bara ett halvår kvar till nästa säsong drar igång. Sen så är det förstås trevligt med midsommar också. I Branäs är det full fart med arbete inför nästa säsong, det skall bland annat bli en ny nedfart med start nedanför Västersjöbacken. 

Bokningarna har kommit igång bra men det finns massor ledigt ändå. Vissa stugor är redan bokade väl över 50% men det finns ledigt i alla perioder fortfarande. Hittills har vi bara en ny stuga inför säsongen men det kommer sannolikt att tillkomma ytterligare några hoppas vi. Tillväxten har varit relativt snabb med 28 stugor på 4 säsonger men det är inga problem att släppa in ytterligare några boende med bibehållen hög beläggning. 

branas blogg midsommar 2597

Bilderna är tagna på Skrivareklippan precis utanför Varbergs hamn. Där brukar vi lägga till med båten när vädret är bra. Denna veckan har det varit fint väder men vattentemperaturen är ändå bara kring 15 grader. Helt OK för ett dopp men inte läge för några längre simturer direkt.

Glad midsommar!

branas blogg midsommar 2598

Taggar Allmänt, Branäs

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 705 871849 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Sociala Medier
Tid kvar av säsongen
Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

COPYRIGHT 2013-2019. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj