Bokningen 2018/2019 öppnar 30 april

Måndagen 30 april hoppas vi kunna öppna för bokningar igen. Just nu håller vi på att förbereda och håller kontakt med stugägare för att få fram perioder som kan hyras ut. Det är ju fortfarande tidigt men vi har en ganska lång lista med intresseanmälningar redan. 

Vi kommer inte att ha besked från alla stugägare redan på måndagen men vi skall som vanligt försöka fördela "prelbokade" perioder rättvist vid tillfällen då stugorna inte räcker till. Mail skickas till alla som prelbokat i tur och ordning.

Säsongen 2018/2019 ligger rätt i kalendern så det finns inget behov av speciella bytesdagar över jul och nyår vilket annars ofta är vanligt. Nu är det torsdag och söndag hela säsongen, förutom påsken då där hemresan är på annandagen. 

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 705 871849 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Sociala Medier
Tid kvar av säsongen
Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

COPYRIGHT 2013-2019. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj