Bastu till Myra 15

Hösten 2017 levererades denna trivsamma bastu på lastbil till Myravägen 15. Sprakande värme, aromen av kåda – det är något alldeles speciellt med en vedeldad bastu. När bastun ligger avskilt och fristående på tomten finns det inget som hindrar att man springer ut och rullar runt i snön. Kanske man tar en fight med barnen, eller partner, med lite björkris i handen. Nä, skämt åsido, en härlig upplevelse under såväl sommar som vinter tycker vi.

branas myra 15 3

Det går såklart åt lite ved för att få upp värmen och därför kan man få tillgång till stugägarens vedförråd. Allt som krävs är en Swishning, mer info finns i stugan. Annars så kan man köpa ved i de flesta affärer och bensinmackar i området. 

branas myra 15 1

Förutom nya bastun så har det som vanligt fixats och pyntats i stugan också. Exempelvis finns det ytterligare en säng  i "familjesovrummet" på andra våningen, alltså 9 bäddar i denna stugan inför säsongen 2017/2018.

En annan grej värd att nämna, After-ski diggare har numera en ytterligare anledning att boka just Myra 15. Den gamla välkända anledningen är ju att förbundskaptenen för After Ski Team Sweden  med familj äger stugan och kör många träningsläger här. Den nya är att det av denna anledning byggs en ny bar på stenkasts avstånd. Den heter The French Bulldog Inn och öppnar denna säsong. Vi ser med stor tillförsikt fram mot ytterligare en träningsplats i Branäs.

Besök landslagets Facebooksida via länken nedan. Därifrån hittar du också till landslagets materialare som förser dig med all nödvändig utrustning inför säsongen.

https://www.facebook.com/afterskiteamsweden/

Se mera från stugan här!

Kontakt

Draen SkiBranäs AB
Tranebergsgatan 32
432 43 VARBERG
+46 720 623100
+46 705 871849 Felanmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Sociala Medier
Tid kvar av säsongen
Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

COPYRIGHT 2013-2019. ALL RIGHTS RESERVED.
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Integritetpolicy

För oss på Draen SkiBranäs AB är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.


Läs mer om vår integretetspolicy

Acceptera Avböj