Micke

 

Aktiviteter i Branäs

Här samlar vi information om vilka aktiviteter som finns i Branäs. Just nu bara de viktigaste men det kommer bli påfyllning närmare säsongsstart då nya planer presenteras. Skidåkningen framförallt har sett en hel del utveckling de senaste åren och det blir mera till säsong 2017/2018. Förra årets nya backe Mattesgapet blev en succé. Vi har stora förväntningar på kommande investeringar som ni kan läsa om på Bloggen.

  • Aktiviteter

Barnens Branäs

Branäs satsar stort på att barn skall ha det roligt och säkert i anläggningen. Man har ju också vunnit pris för detta år efter år.

Läs mer

Skotersafari

Missa inte chansen att köra skoter när ni är på plats i Branäs. Alla gillar skoteråka och nu är Lillen tillbaka och hyr ut igen.

Läs mer

Utförsåkning

branäs ski-route

Den huvudsakliga sysselsättningen är såklart utförsåkningen. Med fallhöjd om 415 meter och längsta åk om 3 km står sig Branäs bra i nationella jämförelser.

Läs mer

Hundspann

branäs hundspann

Detta är inget som jag själv har testat men visst verkar det läckert. Bredvid Lillens håller Hike Husky Tours till. Det är de som lär dig behärska slädhundar i ett "nafs", om man säger så.

Läs mer

Längdåkning

Ett naturligt komplement till utförsåkningen är längdåkning. Har du inte egen utrustning kan du hyra i dalen. Längdspåren startar nedanför Lohyllan.

Läs mer

Sommar i Branäs

Vi hyr normalt inte ut på sommaren men det gör Branäs Fritidscenter.

Läs mer

Gilla på Facebook